Rebranding
A film set construction company

Condor

Met Condor
naar ongekende hoogten

Condor is een decorbouwer voor films en TV, en had nood aan een nieuwe identiteit. Onze rebranding voor Condor omarmt de kracht van eenvoud en gebruikt een geraffineerd palet van zwart, wit en blauwpaars. Deze gedurfde stap staat niet alleen voor het vermijden van platgetreden paden, maar benadrukt ook de toewijding van Condor aan precisie en aanpassingsvermogen. Als de professionele oplossing voor het bouwen van filmsets stelt Condor de norm voor vakmanschap en innovatie.

Een filmische identiteit

In de filmwereld is het imago van een bedrijf als een handtekening, die vertegenwoordigt wie ze zijn en waar ze voor staan. Voor Condor, een gerespecteerde speler in deze sector, was het tijd om hun imago af te stemmen op hun grote dromen.

Camera klaar?

De oude look en feel, hoewel ooit goed, paste niet meer bij de grote visie van Condor. Ze wilden een imago dat hun professionaliteit en expertise liet zien, iets waarmee ze zich zouden onderscheiden in de filmwereld. Deze make-over ging niet alleen over een nieuw logo. Het ging om het vinden van een nieuwe stem, een nieuwe manier om gezien te worden en om een stempel te drukken die niemand zou vergeten.

Actie.

In de filmindustrie staat professionaliteit hoog aangeschreven. Er wordt gewerkt met grote budgetten en strakke deadlines, dus de foutmarges moeten minimaal zijn. Partners worden daarom zorgvuldig gekozen. Als decorontwerper moet je professioneel en betrouwbaar overkomen. We ontwierpen een stoere en serene huisstijl om dit te onderstrepen. Moderne, elegante en toch zakelijke golven en kleuren geven het een organische touch.

Teamwork

Samenwerking is de kern van wat we doen. We zijn niet alleen partners; we zijn een verlengstuk van je team. We luisteren, leren en brengen je visie tot leven, zodat elk aspect van het merk het unieke verhaal en de waarden ervan weerspiegelt.