Rebranding
Harmonizing Nature, Waves, and Structures

Stadlandschap Leie & Schelde

Case

Stad x Natuur

In samenwerking met de Provincie West-Vlaanderen en 13 lokale besturen uit Zuid-West-Vlaanderen heeft Stadlandschap Leie en Schelde zich ontpopt als een baken van gezamenlijke inspanningen voor een bloeiend regionaal landschap. Samen met de gemeentebesturen en in nauwe samenwerking met de actoren op het vlak van natuur, landbouw, jacht, patrimonium en toerisme werken ze aan een leefbare en bruisende omgeving.

Proces

Rebranding

Om hun toewijding aan zowel de natuur als stedelijke vitaliteit te versterken, hebben we de kenmerkende kleuren van de organisatie behouden en er een modern tintje aan gegeven. Het resultaat is een vernieuwde visuele identiteit, gekenmerkt door een frisse, suggestieve huisstijl en lettertype. De kern van deze transformatie wordt gevormd door het embleem, een samensmelting van een boom, een golf en een gebouw, die de verschillende facetten van het landschap symboliseren.

Gebouwd voor de toekomst

Deze vernieuwde identiteit belichaamt de essentie van Stadlandschap Leie en Schelde - een initiatief dat streeft naar de perfecte balans tussen natuur en stedelijke elementen. Samen beginnen we aan een reis naar een landschap dat uitnodigt tot verkennen, resoneert met de gemeenschap en staat als een testament voor onze gezamenlijke inzet voor een bloeiende regio.

Van tenten...

naar vlaggen....

...tot op maat gemaakte beursdisplays.

Consistente branding in alle campagne-elementen is cruciaal voor herkenning, vertrouwen en professionaliteit. Het versterkt de merkidentiteit en zorgt voor bekendheid en vertrouwen bij klanten. Deze samenhang zorgt ook voor een duidelijke communicatie van merkwaarden. Daarnaast kan het leiden tot kostenbesparingen door het stroomlijnen van ontwerp- en productieprocessen. Van OOH-displays tot visitekaartjes en meer, elk contactmoment is een kans om de identiteit van het merk te versterken en een blijvende indruk achter te laten.

We zijn gepassioneerd door het creëren van krachtige boodschappen voor onze klanten door middel van strategische branding. Elk element is zorgvuldig ontworpen om aan te slaan bij uw publiek, een blijvende impact achter te laten en betekenisvolle verbindingen te smeden die nog lang blijven nazinderen.