Wij bieden grafische en strategische oplossingen voor bedrijven.

Wij bouwen jouw ideeën om tot waardevolle assets voor je bedrijf.
Keigoed in het creëren van sterke grafische visuals, steengoed in het bedenken van strategieën.

Branding

Waar een bedrijf vroeger blindelings kon vertrouwen op zijn fantastische producten, geweldige diensten of prachtig logo, moet het in deze sterk verbonden wereld kunnen vertrouwen op een uitgekiende totaalbeleving door de klant. 

Deze klantbeleving reikt vanaf de eerste kennismaking met je bedrijf tot de eerste aankoop van een product tot je reclame en terug. Deze beleving moet uniform, gestroomlijnd en geloofwaardig zijn. De inrichting van je winkel, het uitzicht van je bedrijfswagens, de look van je inpakpapier tot het taalgebruik in je e-mails: it’s all branding.

Studio Haas - Hema - Drukwerk 3

Boven: Affiches en signalisatie voor de restaurants van HEMA Belgium

Onderzoek & Strategie

Goed begonnen is half gewonnen, en in dit geval is dat een goede voorbereiding. We onderzoeken uitvoerig het bedrijf en kijken wat het juist nodig heeft om zijn boodschap succesvol naar buiten te brengen. We definiëren de kernwaarden, de marktpositie, de doelgroep en hun beleving. Mét oog op de toekomst.

Identiteit

Na de research bouwen we samen een nieuwe merkidentiteit.
Het uitgangspunt is het bekomen van een gepaste uitstraling. We ontwikkelen een logo, huisstijl en kleurenpalet en leggen hierin de algemene look & feel vast.

Assets & Communicatie

Eens de identiteit en de strategie vast ligt, kunnen we beginnen aan de visuele en tactiele benodigdheden om het bedrijf in zijn opzet te doen slagen. Moet er een nieuwe website gebouwd worden of heeft die een update nodig? Hoe pakken we de communicatie aan? Hoe investeren we budgetgewijs zo efficiënt mogelijk in doeltreffende reclame en communicatie? 

Wij laten bedrijven groeien

Vertel ons over je idee, wij zijn één en al oor.

Wij laten bedrijven groeien

Vertel ons over je idee, wij zijn één en al oor.

Grafisch ontwerp

Wij ademen alles wat grafisch is. Ontzettend bedreven in het creëren van oogverblindend drukwerk, illustraties en motion graphics. 

Samen met jou zoeken we een gepaste oplossing voor je grafische noden. Wij zijn ervaren in het ontwikkelen van grafische elementen, digitaal, analoog, voor web of offline toepassingen. We werken nauw samen met enkele gespecialiseerde drukkerijen, zodat we steeds kunnen voldoen aan kwaliteit.

Multimove SPort Vlaanderen Studio Haas

Boven: Illustraties voor Sport Vlaanderen

Studio Haas - Vabo Deuren - Website

Boven: Website voor Vabodeuren | www.vabodeuren.be

Websites & Webshops

In het verlengde van de merkontwikkeling voor onze klanten,  bouwen we digitale toepassingen zoals websites en webshops. Samen werken we aan een stevige online identiteit.

Je website dient er niet alleen goed uit te zien, je bezoekers moeten direct vinden wat ze moeten vinden, of direct kunnen zien wat jij wil dat ze zien. Wij zorgen voor een vlotte, gestructureerde website.

Let's work together!

We staan te popelen om het over je nieuwe project te hebben!