Graphic Design
Collateral management

De Panne

Case

Een uitdaging aan de kust

In de verste uithoeken van de Belgische westkust ligt het charmante stadje De Panne. Hier, waar de zee het land ontmoet in een tijdloze dans, werd ons de taak toevertrouwd om toezicht te houden op hun brand assets. Van informatieve folders tot pakkende posters, ons doel was om de unieke allure van De Panne in elk ontwerp te laten terugkomen.

Een merk
waar goed voor wordt gezorgd.

Met respect voor de bestaande huisstijlvoorschriften ontwierpen we posters en folders die niet enkel informeren, maar ook de waarden van De Panne uitdragen.

Alles gestroomlijnd.

Consistente branding in alle campagne-elementen is cruciaal voor herkenning, vertrouwen en professionaliteit. Het versterkt de merkidentiteit en creëert bekendheid en vertrouwen bij klanten. Deze consistentie zorgt ook voor een duidelijke communicatie van merkwaarden. Daarnaast kan het leiden tot kostenbesparingen door het stroomlijnen van ontwerp- en productieprocessen. Van OOH-displays tot visitekaartjes en meer, elk contactmoment is een kans om de merkidentiteit te versterken en een blijvende indruk achter te laten.

We zijn gepassioneerd over het creëren van krachtige boodschappen voor onze klanten door middel van strategische branding. Elk element is zorgvuldig ontworpen om aan te slaan bij uw publiek, een blijvende impact achter te laten en betekenisvolle verbindingen te smeden die lang nazinderen.