Branding
Moderne elegantie en tijdloze allure.

Reina®

Reina® Rebranded.

In onze zoektocht naar een tijdloze en minimalistische esthetiek hebben we een merkidentiteit gecreëerd die elegantie en koninklijke grandeur uitstraalt. Het nieuwe beautyconcept Reina® belichaamt nu strakke, moderne luxe met een vleugje vorstelijke klasse. Welkom bij het geherdefinieerde gezicht van Reina®, waar eenvoud samensmelt met zakelijke elegantie.

Reina moest professioneler, Reina moest eenvoudiger.

De rebranding begon met een grondige analyse van de markt en het merk. We identificeerden kernwaarden en onderscheidende kenmerken om een strategie te vormen die de koninklijke identiteit van Reina op de voorgrond plaatste.

Van concept naar realiteit

Met deze strategische pijlers als basis creëerden we een geavanceerd designconcept dat minimalistische principes harmonieus vermengde met een onmiskenbare koninklijke esthetiek. Elk visueel element werd zorgvuldig gekozen om de essentie van luxe en tijdloze elegantie vast te leggen.

Huiselijk oranje

Binnen onze aanpak kozen we voor warm en huiselijk aandoend oranje als kleuraccent om een zintuiglijke dimensie van levendigheid aan de Reina-ervaring toe te voegen. Deze gedurfde keuze was gebaseerd op het verlangen om een krachtige emotionele connectie tot stand te brengen en het merk een eigentijds en energiek karakter te geven.

Een royaal icoon

Binnen ons rebrandingsproces werd het concept van het kroontje als iconisch symbool zorgvuldig overwogen en geïmplementeerd. Dit koninklijke embleem diende niet alleen als visueel hoogtepunt maar ook als een krachtig symbool van prestige en superioriteit, perfect aansluitend bij Reina's nieuwe positionering. Strategisch geplaatst op de verpakking, fungeert het kroontje als een instant herkenbaar merkicoon dat een gevoel van exclusiviteit en superioriteit oproept.